Hoera, het is vandaag!

 In Nieuws

Elke dag begint met de dageraad, de zon die de afgelopen periode veelvuldig  schijnt én de wens in deze uitdagende tijd toch iets leuks toe te voegen. Iets wat een glimlach op het gezicht van velen mag toveren en  goed is voor moeder aarde en haar inwoners,  hoe groot of hoe klein deze ook zijn.

Mini-vlindertuinen vormen één van de antwoorden die Jeelink hierop heeft. Diverse partners sloegen de handen ineen om deze tuinen te realiseren. Bij vele kinderdagverblijven van Berend Botje, De Bolle Buik in Heerhugowaard en bij Sportcafe19 in Wognum zijn mini-tuinen gezaaid. Het zaad en de aarde is beschikbaar gesteld door partner Jumbo Monique.

Wij hopen dat deze zullen uitgroeien tot een heerlijke zee van bloemenpracht, waar wij als mensen blij van worden, maar waar het ook goed toeven is voor vlinders, bijen en andere insecten.

Samen op naar een mooiere wereld!

 

Wil jij je steentje bijdragen? Kijk dan op www.jeelink.nl en meld je aan.

Tot snel!

 

Groetjes Jeelink

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Het ontstaan van het voedselbos