Interview Jeelinks ‘boeren’ partner Natural Nature Food in het NHD

 In Nieuws

Wie de partners van Jeelink zijn en wat ze doen lees je op onze website én in de media. Onlangs verscheen er een groot interview met ‘boeren’ partner Natural Nature Food in het NHD. Eigenaar Nathalia Zoer is dag in dag uit bezig met gezond eten. Uit haar bedrijf komt veel moois voort. Zo krijgen mensen met een handicap de kans zichzelf te ontplooien en geeft ze mensen na een chemokuur weer smaak. Lees mee in bijgaand artikel.

Nathalia Zoer: Ik vind het belangrijk iets terug te geven aan de natuur van wie ik mijn groente, fruit en kruiden krijg.

Tekst: Ronneke van der Genugten
Foto: Marcel Rob

Natural Nature Food in he NHD

Recommended Posts

Leave a Comment

Jeelink Magazine herfst/winter 2019-2020composteerbare draagtassen bij Jumbo Monique