Jeelink Magazine herfst/winter, gratis verkrijgbaar!

 In Nieuws

Wat is ie gaaf,  het Jeelink Magazine herfst/winter 2019-2020. Boordevol tips, ideeën, interviews en achtergrondverhalen. Over hoe we goed voor onszelf, elkaar en de natuur kunnen zorgen. Niet omdat wij het beter weten, maar omdat we elkaar een handje mogen helpen. Voor en door Jeelink want Jeelink zijn we allemaal. En samen maken wij de wereld een stukje mooier. Doe je mee?
.
Het magazine is gratis verkrijgbaar bij onder andere onze partners Jumbo Monique ZwaagdijkJumbo Monique HeerhugowaardVan der Valk Hotel HoornKringloopwinkel RataPlanZalmrokerij SmokingNatural NatureHema MedemblikSuez TheeBakkums BoetjeKeukencentrum Texel en de Westfriese Bibliotheken. Lees op de achterzijde hoe ook jij als burger partner en ambassadeur kunt worden en je voor slechts € 5,00 per maand een eigen steentje kunt bijdragen. Maar eerst: heel veel leesplezier!

.
Wil jij meer weten en het Jeelink Magazine herfst/winter en volgende edities thuis ontvangen? Word lid van Jeelink als ‘burger’ en draag je steentje bij. Samen komen we verder. Lees hier de voorwaarden. Leuk als je aansluit!

Recommended Posts

Leave a Comment

groepsfoto Jeelink anti-verspillingsdinerNatural Nature Food in he NHD