Jeelink Magazine najaar/winter komt eraan!

 In Evenementen

De creatie van Jeelink Magazine editie najaar/winter is in volle gang. Een team van schrijvers, redacteurs en vormgevers werkt hard aan de interviews, achtergrondartikelen, tips en weetjes van onze partners, ambassadeurs aan het woord, verhalen van Jeelink en doe-pagina’s voor kinderen. Het magazine staat vol interessante informatie over hoe je gezond en vitaal blijft, wat we in de huidige gehaaste maatschappij voor elkaar kunnen betekenen en hoe we natuur en milieu een handje kunnen helpen. Alles om een stukje bij te dragen aan een mooiere wereld. Voor onszelf, maar ook voor de generaties die na ons komen. Lekker en leerzaam leesvoer voor iedereen.

Wil jij meer weten en het Jeelink Magazine ook ontvangen? Geef je op als burger via communicatie@jeelink.nl. Lees hier wat de voorwaarden zijn. Leuk als jij aansluit!

Recommended Posts

Leave a Comment